| Oesters platte Zeeuwse (6st.) | €20 |
| Handgesneden Ibericoham met geroosterde amandelschilfers | €16 |
| Te frituren Breydelhamkroketjes (10st.) met mosterddip | €10 |
| Te frituren kaaskroketjes van Oud Brugge (10st.) met sweet-chilidip | €11 |
| Te frituren crunchy sushi (vegan) | €11 |
| Te frituren calamares in panko (6st.) met huisbereide tartaarsaus | €11,5 |
| Te frituren scampi in panko (6st.) met huisbereide tartaarsaus | €12 |
| Te frituren kalfszwezerikkroketjes (6st.) met huisbereide tartaarsaus | €16 |
| Vitello tonato met zijn garnituren | €14,5 |
| Carpaccio van Wagyurund met zijn garnituren | €14,5 |
| Carpaccio van hert met gepekelde bietjes | €17 |
| Carpaccio van zalm met gepekelde rode ui en frisse zure room | €14,5 |
| Gebakken kikkerbillen met huisbereide kruidenlookboter | €15,5 |
| Scampi diabolique (5stuks) | €13 |
| Paté en croute Duroc d’Olives met uienconfituur en briochetoast | €16 |
| Gegrilde gamba’s (3stuks) met saffraanaïoli | €15,5 |
| ½ gegrilde kreeft (300-350g) met huisbereide kruidenlookboter | €35 |
| Scampi diabolique (9stuks) | €21 |
| Gegrilde gamba’s (5stuks) met fris slaatje en saffraanaïoli | €27,5 |
| Gegrilde kreeft (600-700g) met huisbereide kruidenlookboter | €70 |
| Ragout van everzwijn met verse aardappelkroketjes en witloofslaatje | €28 |
| Stoverij van varkenswangen Duroc d’Olives en Orvalbier (ambassadeur) met verse aardappelkroketjes en witloofslaatje | €28 |
| Vol-au-vent van fazant met truffelballetjes, boschampignons, bladerdeegje en verse aardappelkroketjes | €33 |
| Gebakken filet van hert met “Grand Veneur” saus, knolselder, spruitjes, gele raapjes en verse aardappelkroketjes | €33 |
| Gebakken kabeljauw met wittewijnsaus, graantjesmosterd, witloof, grijze garnaaltjes en aardappelpuree | €33 |
Tip: ambachtelijk meergranenbrood kan u ook bestellen aan €4,5/stuk, ideaal bij de voorgerechten of bij de schaaldieren in hoofdgerecht!
| Ovengebakken bladerdeegappeltaartje | €7 |
| Moelleux van donkere chocolade | €6 |
| Ganache van witte chocolade met rood fruit en krokante hazelnoot | €10 |
| Chocolademousse | €6 |
| Rijstpap met vanille, saffraan en krokante karamel | €8 |
Tip: ambachtelijk ijs
Vanille-ijs als afwerking bij het appeltaartje of de moelleux kan u ook bestellen aan €9/liter.
Frambozensorbet als afwerking bij de ganache van witte chocolade kan u bestellen aan €12/liter.