Take-away 24/12/25

Hapjes

Oesters platte Zeeuwse (6st.) €20
Handgesneden Ibericoham met geroosterde amandelschilfers €16
Te frituren Breydelhamkroketjes (10st.) met mosterddip €10
Te frituren kaaskroketjes van Oud Brugge (10st.) met sweet-chilidip €11
Te frituren crunchy sushi (vegan) €11
Te frituren calamares in panko (6st.) met huisbereide tartaarsaus €11,5
Te frituren scampi in panko (6st.) met huisbereide tartaarsaus €12
Te frituren kalfszwezerikkroketjes (6st.) met huisbereide tartaarsaus €16

Voorgerechten

Vitello tonato met zijn garnituren €14,5
Carpaccio van Wagyurund met zijn garnituren €14,5
Carpaccio van hert met gepekelde bietjes €17
Carpaccio van zalm met gepekelde rode ui en frisse zure room €14,5
Gebakken kikkerbillen met huisbereide kruidenlookboter €15,5
Scampi diabolique (5stuks) €13
Paté en croute Duroc d’Olives met uienconfituur en briochetoast €16
Gegrilde gamba’s (3stuks) met saffraanaïoli €15,5
½ gegrilde kreeft (300-350g) met huisbereide kruidenlookboter €35

Hoofdgerechten

Scampi diabolique (9stuks) €21
Gegrilde gamba’s (5stuks) met fris slaatje en saffraanaïoli €27,5
Gegrilde kreeft (600-700g) met huisbereide kruidenlookboter €70
Ragout van everzwijn met verse aardappelkroketjes en witloofslaatje €28
Stoverij van varkenswangen Duroc d’Olives en Orvalbier (ambassadeur) met verse aardappelkroketjes en witloofslaatje €28
Vol-au-vent van fazant met truffelballetjes, boschampignons, bladerdeegje en verse aardappelkroketjes €33
Gebakken filet van hert met “Grand Veneur” saus, knolselder, spruitjes, gele raapjes en verse aardappelkroketjes €33
Gebakken kabeljauw met wittewijnsaus, graantjesmosterd, witloof, grijze garnaaltjes en aardappelpuree €33

Tip: ambachtelijk meergranenbrood kan u ook bestellen aan €4,5/stuk, ideaal bij de voorgerechten of bij de schaaldieren in hoofdgerecht!

Desserten

Ovengebakken bladerdeegappeltaartje €7
Moelleux van donkere chocolade €6
Ganache van witte chocolade met rood fruit en krokante hazelnoot €10
Chocolademousse €6
Rijstpap met vanille, saffraan en krokante karamel €8

Tip: ambachtelijk ijs
Vanille-ijs als afwerking bij het appeltaartje of de moelleux kan u ook bestellen aan €9/liter.
Frambozensorbet als afwerking bij de ganache van witte chocolade kan u bestellen aan €12/liter.